O NÁS


Celý život máme rádi jídlo. Víc než 20 let podnikáme v gastronomii, a dobře víme, že méně je někdy více. Nicméně, dobrý nápad je na počátku všeho.

Kečup z červené řepy jsme vymysleli původně pouze pro užití v naší restauraci. Naši hosté si ho oblíbili: k hranolkům, ke steakům, k zapečeným pokrmům, atd. A stále častěji nás žádali o "kečup s sebou". A tak jsme začali s Bezva řepou. Po kečupu přišlo čatní, poté kečupy s křenem a česnekem. Směs na špagety byla další a byla to hitovka od začátku. Když kečup, tak musela přijít i hořčice. A naši řadu (prozatím !) uzavírá pomazánka na chleba. Rozhodně nekončíme, řepa nás inspiruje a máme v plánu vytvořit další produkty. Mrzí nás, že spousta lidí má k červené řepě odmítavý postoj, protože zná pouze její ,,kostičkovou" verzi ze školní jídelny.  A přitom může mít tolik různých chutí a využití ! A díky naší směsi na špagety by mohla být oblíbená i ve školách a školkách !

V současnosti se věnujeme hlavně naší Bezva řepě. Nejen výrobě výše uvedených produktů, ale rádi připravujeme dobré a nápadité menu s jejich využitím. A umíme také výbornou svíčkovou, guláš, lasagne, hamburger nebo zvěřinovou paštiku !